24.11.2007

PINARHİSAR BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ

Bugün PINARHİSAR BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ ne hem tanışmak hemde biraz kek yapmaya gittik yaptıkları çalışmalardan bahsettiler imrendim vede kıskandım başkanları ramazan abi ve arkadaşları öyle güzel uyum içinde çalışıyorlar ki kıskanmamak elde değil tanıştığım bütün arıcılar sıcak kanlı yardım sever insanlar. Muhabbet güzeldi fotoğraf çekmeyi bile unuttum arıcılık ile ilgili her şey ellerinde mevcut üyelerine ucuz kaliteli hizmet veriyor ne diyeyim ALLAH bu birliği vede buna benzer birlikleri bozmaz İNŞALLAH.

Şeker öğütme makinesi üyelerin kullanımında kendileri öğüttüğü için nişasta olmadığı kesin hazır alınanlar nekadar şeker ?

İbrahim abi aliosman abi aliosman abi sağ olsun bizimle çok ilgilendi kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.


15 dakikada hazır ben ise elde yaptım ama makine kadar güzel karamadım bir dağa ki sefere kısmetse makinede.



3 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Birlik ve beraberlik ,dayanışma olan yerde her problemin kolayca çözüleceğine gönülden inanıyor ,bu dayanışmanın en yüksek seviyede devam etmesini temenni ediyorum

Ali Türk dedi ki...

Şenol'cum resim sorun degil,ben kek yapmaya Pınarhisara gidecem o zaman çekeriz abe yaw.Bu sene tanışamadık sende biliyorsun Ramanzan başkana ulaşamadık yazın.2 gün devamlı tel.kapalıydı.Bizim Kadir başkanın selamını iletecektik olmadı,nasipse seneye.

Adsız dedi ki...

Şenol kardeş doslugumuz dağim olsun birligimiz çalışmaları vizeyede örnek olsun tüm ilcelerde arıcılık gelişmesi icin bu tür çalışmalar teşvik edilerek sahiplenilerek kurulsun, kurulsunki dolum desisi kurup trakya balıda kalitesindeki degeri pazardada bulsun EN LEZZETLİ VE GÜZEL BAL DONMUŞ HALDEKI BALDIR not yalcın hocaylada tanıştık blogdayız HOŞCAKAL Aosman çalık